Změny obchodních struktur v České republice - Jindra, Jiří
Hodnotenie vývoja českého obchodu za r. 1990-1995. Vývoj obchodnej štruktúry. Rozvoj živnostenského podnikania. Reštitúcie majetku a malá privatizácia. Charakteristika privatizácie. Transformácia spotrebných družstiev. Sieť obchodných jednotiek. Nové smery obchodnej činnosti. Výrazné štruktúrne zmeny v oblasti manažmentu, zamestnanosti a miezd.