Aj kniha je tovar, aj keď iný - Kasarda, Martin
Public relations a obchodná stratégia pri predaji knižnej ponuky. Recenzie v odbornej tlači. Reklama populárno-náučnej literatúry. Vydavateľstvá na slovenskom knižnom trhu. Reklamná kampaň a public relations firmy L.C.A., Ikar. Komerčné a nekomerčné propagácie kníh.