In-store-marketing ve strategii maloobchodu - Cimler, Petr
Image obchodu ako súčasť jeho podnikovej stratégie. Profilácia prevádzkovej jednotky firmy. Optimálne rozmiestenie tovaru v predajni. Obchodná logistika.