Marketing pro kancelářskou techniku
Computerizácia na českom trhu. Firmy majúce pobočky v ČR - AutoCont, Apple Computer, Compaq - ich obchodná stratégia, reklama, marketing a vstupy na zahraničné trhy. Faktory pôsobiace na predaj kancelárskej techniky. Špecifiky marketingu reprografickej techniky. Reklamná kampaň a distribúcia výpočtovej techniky.