Televízny trh po vstupe Markízy - Hapák, Pavel
Analýza výsledkov prieskumu možného presadenia TV Markíza na trhu. Porovnanie s ČTV, TV Nova, STV 1 a VTV. Faktory ovplyvňujúce postavenie TV na trhu. Konkurenčné prostredie. Typy TV trhov v ekonomicky perspektívnych oblastiach. Odhad nového podielu na trhu. Očakávaná reakcia ostatných TV staníc.