Súčasné tendencie vo vývoji vnútorného obchodu v SR Príloha Hospodárskych novín
Súčasná situácia vo vnútornom obchode Slovenska v porovnaní s predchádzajúcimi rokmi. Vývoj maloobchodného predaja a priemerných denných tržieb. Objem maloobchodného predaja v obchodoch podľa veľkosti. Monitor ukazovateľov hospodárskeho vývoja SR.