Sme tam, kde sme boli pred devalváciou Vývoj zahraničného obchodu SR od roku 1993 a za prvý polrok 1996 - Kristin, C.
Analýza vývoja ročných obchodných bilancií od vzniku samostatnej SR. Zahraničný obchod SR sa v roku 1996 vrátil do nepriaznivého stavu z roku 1993. Porovnanie vývoja po mesiacoch v jednotlivých rokoch. Grafické vyjadrenie vývoja sáld kĺzavých ročných úhrnov obchodnej bilancie. Saldo s Českou republikou, Ruskom a Nemeckom.