Středoevropská dohoda o volném obchodu - Semanová, J.
Hospodársky vývoj krajín CEFTA od jej vzniku. Problémy sprevádzajúce tento vývoj - pomalý rast poľnohospodárskej výroby, oslabenie priemyselného potenciálu, nepriaznivá situácia v investičnej sfére, nezamestnanosť, vývoj inflácie. Ekonomický vývoj krajín CEFTA sa premieta do sféry vonkajších ekonomických vzťahov týchto štátov, zvlášť do zahraničného obchodu. Príliv zahraničného kapitálu do krajín CEFTA. Zahraničný obchod ČR s krajinami CEFTA.