Vývoj zahraničného obchodu za prvý polrok 1996 - Melichárková, A.
Výsledky vo vývoji zahraničného obchodu SR za prvý polrok 1996 a odhad úrody vybraných plodín v SR k 15. 7. 1996, ako ich uverejnil Štatistický úrad SR. Vývoj salda zahraničného obchodu. Dovoz a vývoz podľa skupín krajín a kontinentov. Tovarová štruktúra zahraničného obchodu.