Česko - náš najvýznamnejší hospodársky partner. 1 - Bartl, J.
Informácie o podnikateľskej a politickej klíme v Českej republike ako najvýznamnejšieho hospodárskeho partnera Slovenska. Inštitúty na podporu podnikania v ČR. Porovnanie hospodárskeho vývoja. Hospodárske ukazovatele - hrubý domáci produkt, nezamestnanosť, inflácia, bilancia zahraničného obchodu. Colná únia ako vyššia forma integrácie. Inovatívne prvky v colnej únii.