Najviac v Poľsku, najmenej v Slovinsku
Prílev priamych zahraničných investícií v krajinách strednej a východnej Európy v I. štvrťroku 1996. Najvyšší objem investícií v Poľsku oproti rovnakému obdobiu v roku 1995 sa zvýšil na trojnásobok 1,054 mld. USD. Česká republika zaznamenala nárast priamych zahraničných investícií o 166 perc. na 319 miliónov USD a celková zásoba investícií sa zvýšila na 5,995 mld. USD. Zanedbateľný objem investícií do SR, Bulharska a Slovinska. Prehľad priamych investícií v I. štvrťroku 1996 za jednotlivé krajiny.