Komentár k Devízovému zákonu - Najšlová, Oľga
Komentár k Devízovému zákonu č.202/1995 Z.z. Práva a povinnosti tuzemncov a cudzozemcov pri obchodovaní s devízami. Nadobúdanie nehnuteľností. Poskytovanie finančných úverov do zahraničia. Investície do zahraničia. Prevod peňažných prostriedkov do tuzemska. Pôsobenie devízových orgánov. Devízová kontrola.