Nový devízový zákon - Grúň, Ľubomír
Úvod do právneho stavu na úseku devízovej legislatívy v Slovenskej republike v roku 1995. Prechod k vyššiemu stupňu zameniteľnosti slovenskej meny ako určujúci faktor pri koncipovaní nového devízového zákona. Charakteristické črty novej zákonnej úpravy devízového hospodárstva v Slovenskej republike, jej klady a zápory. Perspektívy ďalšieho vývoja devízového práva v Slovenskej republike.