Dokumenty Evropské unie
Memorandum ČR k prijatiu do EÚ. Zasadanie Európskej rady v Madride. Priebežná správa o vplyve rozširovania o pridružené krajiny SVE na politiku EÚ v jednotlivých oblastiach, ktorú komisia predkladá Európskej rade (dokončenie).