Dokumenty Evropské unie
Druhé zasadanie Rady pridruženia medzi EÚ a ČR. Nový transatlantický program. Dodatkový protokol k Európskej dohode zakladajúci pridruženie medzi Európskymi spoločenstvami a ich členskými štátmi na jednej strane a ČR na strane druhej.