Opatrenia na primeranú ochranu a rozvoj vnútorného trhu kompatibilných so zásadami Svetovej obchodnej organizácie
Vláda SR na svojom zasadnutí (20.8.1996) odsúhlasila Opatrenia na primeranú ochranu a rozvoj vnútorného trhu kompatibilných so zásadami Svetovej obchodnej organizácie - World Trade Organization (WTO). Charakteristika opatrení zameraných na komplexný rozvoj vnútorného trhu a na ochranu domácej výroby.