Ďalšia liberalizácia obchodu - Šucha, Jozef
Výhodnosť vzájomnej spolupráce Česka, Maďarska, Poľska so Slovenskou republikou na základe Stredoeurópskej dohody o voľnom obchode (CEFTA), platnej od r.1993. Hodnotenie prvých troch rokov spolupráce v rámci CEFTA.