Novela autorského zákona - Chlumská, Karla
Komentár k novele autorského zákona č. 86/1996 Sb. týkajúceho sa audiovizuálnych diel. Autorská odmena. Ochrana softwaru. Postavenie autora a iných právnických osôb. Aktualizácia a formulačné úpravy.