Obchodný register. 2 - Patakyová, K.
Zápis predmetu podnikania. Spôsoby začatia konania. Účastníci konania vo veciach registrového konania. Vykonanie zápisu. Priebeh konania. Rozhodnutie registrového súdu. Povinnosť podávať informácie registrovému súdu ohľadne údajov zapísaných v obchodnom registri. Zverejňovanie údajov v Obchodnom vestníku.