Zmluva o tichom spoločenstve a dane z príjmov - Fekete, Imrich
Záväzky vyplývajúce zo zmluvy o tichom spoločenstve. Účastníci zmluvy o tichom spoločenstve. Predmet vkladu tichého spoločníka. Účasť na podnikaní a podiel na hospodárskom výsledku. Zdanenie príjmu tichého spoločníka. Vzor zmluvy o tichom spoločenstve.