Komunálna politika a poloha sídla - Žárska, Elena, 1955-
Komunálna politika ako súbor činností zameraných na cieľavedomé zabezpečovanie ekonomického a sociálneho rozvoja určitej komúny - územne špecifikovanej na obec, mesto, región ap. Geografická a urbanistická poloha sídla. Priestorovoštrukturálna poloha sídla.