Pôsobnosť obce. 2 - Kukliš, Peter
Problematika vymedzenia pôsobnosti obce ako jedného z najdôležitejších činiteľov determinujúcich jej postavenie v spoločnosti. Hľadanie inšpirácií pre riešenie tohto problému v histórii práva.