Reforma verejnej správy v ČR po roku 1989. 1 - Zářecký, P.
Rozličné spôsoby klasifikácie a definície verejnej správy. Hľadanie správneho variantu zaradenia verejnej správy do funkčného štátneho mechanizmu. Problémy územno-správneho usporiadania štátu, vzájomný vzťah štátnej správy a samosprávy, postavenie miest a obcí. Príprava reformy národných výborov v Českej republike po r.1989. Príprava zákona o obciach, zákona o voľbách do obecných zastupiteľstiev a úpravy o postavení pôsobnosti druhého stupňa územných orgánov štátnej správy.