Zmeny v prídavkoch na deti - Činčurová, A.
Podľa zákona NR SR č.193/1994 Z.z. o prídavkoch na deti a o príplatku k prídavkom na deti v znení zákona NR SR č.134/1995 Z.z. sa s účinnosťou od 1. júla 1995 rozšíril okruh dôvodov vylučujúcich nárok na prídavky na deti a príplatok k prídavkom na deti. Podmienky nároku na prídavky na deti. Stanovenie hranice nezaopatrenosti dieťaťa. Príjem a spôsob zisťovania príjmu, okruh spoločne posudzovaných osôb na účely zisťovania príjmu. Opätovné posúdenie nároku na prídavky na deti. Lehota na uplatnenie nároku.