Dávky nemocenského poistenia - Šimeková, E.
Dávky, ktoré sa poskytujú samostatne zárobkovo činným osobám a spolupracujúcim osobám samostatne zárobkovo činných osôb zo sústavy nemocenského poistenia: nemocenské, peňažná pomoc v materstve, podpora pri narodení dieťaťa, pohrebné, kúpeľná starostlivosť. Podmienky vyplácania jednotlivých dávok.