Funkcia druhého stupňa solidarity v závoze - Zelinka, D.
Objektívnosť súčasného prerozdeľovania zdravotného poistenia v Slovenskej republike. Prerozdeľovací princíp. Činitele, ktoré najvýznamnejším spôsobom ovplyvňujú výsledok prerozdeľovania.