Invalidizácia v roku 1995 - Haláková, Ľ.
Rozbor vývoja invalidizácie v SR od r.1987-1995. Ukazovatele incidencie invalidity a čiastočnej invalidity. Konkretizácia príčin nepriaznivého vývoja invalidizácie.