Ústav ďalšieho vzdelávania ekonómov a manažérov zmenil názov aj sídlo - Žiačiková, B.
V septembri 1996 Ústav ďalšieho vzdelávania ekonómov a manažérov pri Ekonomickej univerzite (EU) v Bratislave zmenil svoj názov na Centrum ďalšieho vzdelávania EU a presťahoval sa do nových priestorov (kontaktná adresa). Nosnou náplňou činnosti zostáva celoživotné vzdelávanie dospelých v ekonomických disciplínach.