Katedra regionálnej ekonómie, geografie a ekonomiky životného prostredia Národohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave - Mocko, Zdenko
Vývoj štúdia geografie na EU v Bratislave od r. 1940-1995. Náplň výučby hospodárskej geografie. Prestavba štúdia na EU v Bratislave. Pedagogickí pracovníci Katedry regionálnej ekonómie, geografie a ekonomiky životného prostredia. Medzinárodné aktivity sekcie geografie. Publikačná činnosť pracovníkov katedry - Z. Mocko, E. Mišunová, V. Vlčková.