Medzinárodný vedecký seminár - Skúsenosti z výučby hospodárskej politiky - Holková, Vieroslava
V dňoch 22.-24.mája 1996 sa v Námestove konal medzinárodný seminár "Skúsenosti z výučby hospodárskej politiky", ktorý organizovala Katedra hospodárskej politiky NHF EU v Bratislave. Hlavné referáty: Vincúr, P., Trnovský, J., Stern, J. Diskusia. Predmet hospodárska politika má svoje nezastupiteľné miesto v študijných programoch ekonomických univerzít.