Medzinárodná spolupráca v oblasti ochrany vôd v povodí Dunaja - Grešková, A.
Medzinárodná spolupráca podunajských krajín v oblasti výskumu a ochrany vôd Dunaja. Vytvorenie jednotnej medzinárodnej metodiky výskumu vôd v povodí Dunaja. Environmentálny program v povodí Dunaja.