Čo potrebuje slovenské strojárstvo? 2 - Jemala, Ľubomír
Druhá časť analýzy problematických oblastí slovenského strojársko-ekonomického komplexu (SEK). Zapojenie na informačné magistrály. Vedecko-technický a informačný rozvoj. Neproporcionálny vývoz. Dovoz výrobkov, ktoré vieme vyrobiť. Nedostatok koordinácie SEK.