Technologická paleta - Marek, J.
Vysvetlenie pojmu materiálový tok v obehu, jeho procesy a úrovne. Systémy materiálového toku. Palety ako základný prvok materiálových tokov. Operačná a medzioperačná manipulácia s výrobkami. Medzioperačná doprava, manipulácia a skladovanie. Využitie technologických paliet.