Biele zrkadlenie kvality. 1 Svetové trendy vývoja mliekárstva - Herian, K.
Výroba a spracovanie mlieka ako rozhodujúce odvetvie v poľnohospodárskej prvovýrobe. Prehľad vývoja svetového mliekarstva i mliekarstva v Európskej únii, z čoho vyplývajú námety pre ďalší rozvoj slovenského mliekarstva. Výroba mlieka vo svete. Najväčší výrobcovia mlieka a tendencie spracovania mlieka na konzumné mlieko, maslo, syry. Spotreba mlieka a mliečnych výrobkov vo vyspelých krajinách.