Ako úspešne podnikať Predstavujeme vám akciovú spoločnosť Exunaco - Sršňová, Jana
Rozhovor s generálnym riaditeľom Exunaco, a.s. v Pukanci o vzniku a súčasnej činnosti firmy. Inovácie vo výrobnom programe. Odbyt. Obchodní partneri firmy. Hospodárske výsledky. Ciele firmy.