Doterajší priebeh transformácie podnikovej sféry a jej výsledky - Juríčková, Vilma
Vývoj v podnikovej sfére na Slovensku od r. 1991 - začiatok transformačných procesov (transformácia vlastníckych vzťahov, privatizácia, hospodársky vývoj, legislatíva). Analýza vývoja podnikovej sféry v r. 1994-1995 - oživenie hospodárstva, rast produkcie v jednotlivých odvetviach.