Formy prezentácie slovenských subjektov v zahraničí - Hojová, K.
Prezentácia slovenských subjektov v zahraničí. Slovakia for the World. Slovex Trade Mission - spoločnosť pre zahranično-hospodárske vzťahy - organizácia obchodných misií. Informkatalóg Slovakia. Slovenská informačná agentúra. Poradná a informačná služba. Slovenská národná agentúra pre zahraničné investície - činnosť a investície do projektov.