Lukratívne zákazky sú výsledkom investícií do marketingu, tvrdia majitelia Mobilieru Piešťany - Vido, D.
Rozhovor s dvojicou spolumajiteľov (D. Vido a J. Mancelová) verejnej obchodnej spoločnosti Mobilier Piešťany - jednej z najúspešnejších nábytkárskych firiem na Slovensku. Dizajn moderného nábytku. Vlastná technológia. Výchova budúcich majstrov vo vlastnom učňovskom stredisku. Brzdy rozvoja výrobnej firmy.