Motivácia malopodnikateľského sektora vo svetle empirických prieskumov - Azudová, Ľubica
Názory malých a stredných podnikateľov na motívy a bariéry ich podnikania. Empirický prieskum Ekonomického ústavu SAV (jún-júl 1995) formou anketového dotazníka a osobného kontaktu. Motivácia k podnikateľskej činnosti. Čo považujú malí a strední podnikatelia za dôležité zabezpečiť pre rozvoj súkromného podnikania na Slovensku. Očakávania podnikateľov voči štátu.