Prospekt emitenta cenných papierov Príloha
Základné údaje o spoločnosti Julius Meinl Baliarne, a.s. Bratislava. Údaje o finančnej situácii emitenta. Predmet podnikania. Základná charakteristika emitenta cenných papierov a emisné podmienky.