Včera Schärdinger - dnes Rajo - Krištofičová, Dagmar
Reštrukturalizácia mliekarenstva v Rakúsku. Produkcia mlieka spoločnosti Rajo, a.s. (predtým Milex-Schärdinger, a.s.). Nové technológie a rozširovanie výroby. Inovácia. Dodávatelia firmy. Hospodárske výsledky a kvalita surovín.