Kapitoly z praktického managementu. 1 Cíl porad - Maister, D.H
Porady manažérov a úspešnosť firmy. Úloha porady, cieľ porady, význam diskusie, konsenzus, rozhodovanie a zodpovednosť za rozhodnutie. Význam prípravy na poradu, dôležitosť faktov. Panel zákazníkov. Úloha moderátora (referent alebo poradca), výhoda neutrálneho odborníka zvonku. Používanie hlasovacieho zariadenia a jeho význam pri veľkých poradách.