Kapitoly z praktického managementu. 4 Dělej to, co (opravdu) chceš! - Maister, D.H
Vytrvalosť, odhodlanie, nadšenie, pozitívny postoj k práci majú kladný vplyv na profesionálny úspech. Pri úspešnom budovaní kariéry nie je rozhodujúce vzdelanie, ale pozitívny postoj. Plány na najbližšiu budúcnosť, výber spolupracovníkov, správny postoj k radám iných. Plánovanie kariéry - snaha nájsť si prácu, ktorá nás zaujíma, neuspokojiť sa s prácou ku ktorej sa dostaneme a nemáme k nej vzťah.