Kapitoly z praktického managementu. 6 Mýty kolem zvyšování kvalifikace - Maister, D.H
Význam zvyšovania kvalifikácie zamestnancov. Prínosy ďalšieho vzdelávania zamestnancov pre firmu. Napriek mnohým výhodám veľa firiem zanedbáva rozvoj kvalifikácie svojich zamestnancov. Dôvody (mýty) tohoto stavu - 7 mýtov, ktorými firmy argumentujú proti ďalšiemu vzdelávaniu zamestnancov.