Kapitoly z praktického managementu. 7 Chcete být řízen? - Maister, D.H
Určenie cieľa, oblasti výkonu a správanie v práci a ochota niesť zodpovednosť za svoju prácu. Veľký význam pre firmu má ochota profesionálnych pracovníkov nechať sa riadiť a zodpovedať sa za svoju prácu. Systém skladania účtov vo všetkých oblastiach, ktoré budú demokraticky dohodnuté, a systém bude spravodlivo aplikovaný voči všetkým.