Kapitoly z praktického managementu. 8 Jak se ucházet o klienty - Maister, D.H
Zásady výberu marketingovej taktiky pre získavanie zákazníkov. Marketing nie je útok na zákazníka, ale uchádzanie sa o jeho priazeň. Výhodnejší je úzky okruh zákazníkov ako veľký počet zákazníkov. Komunikácia so zákazníkmi - malé semináre, vystúpenia, články a prieskum zákazníkov. Iné marketingové nástroje (informácie z tlače, priame zasielanie materiálov poštou, telefonické spojenie...)