Špecifické prípady účtovania podnikateľov. 14 - Mázik, Ján
Účtová trieda 5 - náklady. Účtovanie daní a poplatkov, cestnej dane a dane z nehnuteľností. Iné prevádzkové náklady. Dary, odpisy pohľadávok. Odpisy, rezervy a opravné položky prevádzkových nákladov účtovných rezerv. Mimoriadne náklady. Účtovanie mánk a škôd.