Špecifické prípady účtovania podnikateľov. 15 - Šlosárová, Anna
Účtovanie podnikateľov v triede 6 - výnosy. Účtovanie tržieb za vlastné výkony a tovar. Zmena stavu vnútropodnikových zásob. Účtovanie o prírastkoch a úbytkoch zásob.