Chirana-Prema hodlá niekoľkonásobne zvýšiť hospodársky výsledok - Kuča, Š.
Nízky zisk spoločnosti Chirana-Prema, a.s. Stará Turá v r. 1995. Negatívny vplyv vývoja kurzov zahraničných mien. Strategické zámery spoločnosti. Vývoj za január-máj 1995 je pozitívny a očakáva sa zväčšenie zisku. Účastiny a emisia dlhopisov. Vybrané hospodárske ukazovatele Chirany-Premy a konsolidované hospodárske ukazovatele za skupinu Chirana-Prema v r. 1994 a 1995.