Optimalizácia štruktúry bilancie banky - Longauerová, A.
Štruktúra bilancie banky ako dôležitý indikátor stability banky. Snahou je optimalizovať jej štruktúru vzhľadom na špecifiká obchodnej politiky banky. Popis jednotlivých etáp optimalizácie. Použitie optimálneho programovania (lineárny model) pri optimalizácii štruktúry bilancie banky.